Μια παραδοσιακή μεν, αλλά διαφορετική συνταγή για μαγειρίτσα προτείνει η Ελένη Ψυχούλη, για το δείπνο μας το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση.
βεκρησ γεωργιοσ
Πρόκειται για την παραδοσιακή συνταγή της Θεσσαλίας για το πιο χαρακτηριστικό πασχαλινό πιάτο, που όμως διαφέρει λίγο από την κλασική μαγειρίτσα που φτιάχνουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr
ιακωβου του αδελφοθεου
τερζης νεα τραγουδια 2015
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου